Lofoten Kajakk

Havkajakk-padling i Lofoten

Lofoten Kajakk tilbyr en rekke sjø- og landbaserte aktiviteter som havkajakk-padling, seiling og sykling i storslagen nordnorsk natur.

Aktiviteter og opplevelser

Lofoten kajakk tilbyr havkajakk hele året; guidede turer, kurs (BCU/NPF/EPP) og utleie. Om vinteren er ski og trugeturer populære  aktiviteter. Med truger på føttene er topper du aldri ville nådd til fots tilgjengelig for snowboard- og skikjørere. Om sommeren kan du padle havkajakk, gå fottur, sykle og seile.

Transport

Kommer du til Lofoten med ferge eller fly ankommer du først Svolvær. Fra Svolvær kjører du E10 to kilometer vestover mot Kabelvåg og følger skiltet til Sandvika. Etter cirka 400 meter tar du første vei til venstre og fortsetter 80 meter til du finner Lofoten Kajakk på venstre side.

Området

Området er verdenskjent for sin storslagne skjønnhet og natur. Den rike faunaen har blant annet et veldig rikt fugleliv  og de små fiskeværenes rolige atmosfære bidrar også til at et opphold i Lofoten er uforglemmelig.

Om Lofoten Kajakk

Lofoten Kajakk har tilrettelagt aktiviteter og eventyr for turister fra inn- og utland i over 25 år. Det var også et av de første godkjente økoturisme-bedriftene i Norge. Beliggenheten rett utenfor Kabelvåg passer for aktiviteter hele året. Kajakkpadling er hovedaktiviteten, men forholdene ligger også veldig godt til rette for seiling, fotturer og sykling. Nordlyset er en uforglemmelig opplevelse som du kan være så heldig å oppleve mellom oktober og april.

Kontaktinformasjon:
Lofoten Aktiv AS
Postboks 136
8309 Kabelvåg
Telefon: 76 07 30 00
Mobil : 99 23 11 00
Epost: post@lofoten-aktiv.no